Tritalent

Tritalent is nieuw en fris. Wij doen waar andere detacheringbureaus niet verder gaan. Niet klakkeloos mensen detacheren tegen een hoog uurtarief maar nadenken wat de werkelijke vraag is. De driehoofdige directie is bijzonder ervaren in diverse branches en (tijdelijke) salaris en financiële werkzaamheden.

Ben je een Salaris of Financiële professional dan weten we wat je aantreft bij je klant. Wij zijn daar ook geweest. Bent u een klant die een Salaris of Financiële professional zoekt dan kunnen wij verder kijken dan alleen de vraag. U zult verrast zijn als we een ander voorstel op tafel legen dan het geijkte, wij weten wat er gedaan moet worden.

Tritalent is een handelsnaam van de GKH-Groep BV. Tritalent staat voor de juiste interactie tussen klant, medewerker en detacheerder. Tritalent is flexibel, betrokken, deskundig/vakkundig en zorgvuldig. De klantenkring van Tritalent bestaat uit ondernemingen in de meest uiteenlopende branches; van accountants- en administratiekantoren tot zorginstellingen tot multinationals. De diensten worden verzorgd voor ondernemingen in geheel Nederland.